Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Contact


Hannes Coudenys – Hurae
hannes@hurae.be
+32 489 63 60 36

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Toon Debonne

  Beste,

  Graag stel ik mezelf eens kort voor. Ikzelf ben Toon Debonne (ex-vrijwilliger Mediaraven,  vrijwilliger Quindo, Rec Radiocentrum en werkzaam als freelance media-maker en grafisch ontwerper) Door mijn passie voor vernieuwde media ben ik samen met Arhus Roeselare en Jeugddienst Roeselare begonnen met de uitbouw van een nieuw medialab in Roeselare. Een medialab dat lokaal verankerd zal zijn maar bovenlokale thema’s brengt met als kern-medium video. 

  Jongeren krijgen bij dit nieuwe medialab de kans om hun tv-format zelf uit te werken en te verspreiden via sociale media. Niet enkel nieuws-gerelativeerde onderwerpen maar dat kan evengoed een fictiereeks, talkshow, quiz, duidingsprogramma zijn. 

  Dit project staat nog in zijn kinderschoenen en begint pas nu vorm te krijgen. Om jongeren op een optimale manier te kunnen begeleiden zijn we op zoek naar mensen van de streek die jongeren willen begeleiden in het maken van video-content. 

  – We zijn op zoek naar mentoren en begeleiders voor de werking van het medialab. 

  – Daarnaast willen we ook cursussen aanbieden en zoeken we interessante eigentijdse lesgevers hiervoor. ( zowel voor foto, video, geluidsbewerking, enz.)

  Graag hadden we de jongeren van Roeselare en omgeving West-Vlaanderen een cursus: Snapchat video’s maken met je smartphone en hoe je van een wild idee iets leuks maakt om te delen via social media en daarmee aan strorrytelling doen. (Denk hierbij aan het snapchat-city, Like my ride, enz. (Ik volg u al een geruime tijd en ik kan u vertellen dat dit enorm boeit)

  Graag had ik nu geweten of je deze cursus zou kunnen geven, indien u daar interesse voor vertoont. Kunt u een paar data doorgeven en uw prijs voor de cursus te begeleiden? Op die manier kan ik dat voorleggen aan de raad van bestuur en deze cursus mee opvolgen tot een goed eind.

  Mocht u voor één van de bovenstaande punten interesse tonen dan horen we het graag van u. Mocht u vragen hebben hieromtrent aarzel dan zeker ook niet om contact op nemen, ik beantwoord met plezier uw vragen.

 2. 2
  Anneke Hop

  In het verleden heb ik vaak gefietst in België. Daar valt veel te genieten. Ik heb me van het begin af aan verbaasd over de Belgische huizen. Ik heb vele malen tegen mijn man gezegd: “Eens ga ik een boek maken met de titel: “B.B.B.: Belachelijke Belgische Bouwsels.”” U hebt het in mijn plaats gedaan. Dank daarvoor. Het was lachen!

 3. 3
  Tomaž Andolšek

  I have never seen better houses than in Belgium, if you want to see realy ugly houses, see terace houses in England

+ Leave a Comment