Car Vlogs – I need your help

Car Vlogs – I need your help


Hallo iedereen! Ik blog al even niet meer omdat ik vlog maar net voor die vlog heb ik even je hulp nodig! Ik heb al enige autovlogs gemaakt en zou er nog heel wat meer willen doen. Alleen is het niet altijd eenvoudig om die auto’s te fiksen. Zoals je kan zien heb ik er al redelijk wat gedaan maar er staan er toch nog heel wat op m’n verlanglijst. Mocht je kunnen helpen, graag!

 • Tesla P100D – coming soon!!

Bucketlist – Do you know someone who could fix me one of these cars for a vlog? Mail me: hannes@hurae.be

 • Alfa Romeo 4C
 • Maserati GT
 • Ferrari (any model)
 • Porsche 911 (any model)
 • Donkervoort (any model)
 • Lamborghini (any model)
 • BMW M2,3 or 4
 • Ford GT
 • Bugatti
 • Nissan GT-R
 • McLaren (any model)
 • Aston Martin
 • Accura NSX

Dreamlist

 • Ferrari 330 GTC
 • Lamborghini Countach
 • Ferrari F40
 • Detomaso

+ There are no comments

Add yours