Docu – Rae Morris

Docu – Rae Morris


Afgelopen woensdag konden jullie eindelijk kijken naar de mini-docu over het lange wachten op onze zoon Rae Morris. De video staat ondertussen op ontzettend veel nieuwsites in België en zelfs en Nederland en Deborah & ik krijgen ontzettend veel reacties. Uitsluitend positief. We leren zelfs ook mensen uit Guinee kennen wat fantastisch is want we gaan sowieso nog terug naar Conakry met Rae Morris. We willen dat hij weet van waar hij afkomstig is en we willen het hele land ontdekken samen met onze zoon.

Ik wil vooral ook Vincent bedanken want zonder hem geen docu en zonder hem ook geen muziek. Ik wil Canvas bedanken om ons de kans te geven de docu te maken voor het heel leuke programma 4X7 en ik wil jullie allemaal bedanken voor al jullie lieve berichten. Teveel om allemaal te kunnen beantwoorden!

Dit is het verhaal over de adoptie van onze zoon Rae Morris Coudenys.

We waren net thuisgekomen met onze zoon Rae Morris die we geadopteerd hebben uit Guinee. En daar had ik heel veel beelden van
Mijn docu gaat over de lange weg die we hebben afgelegd om onze zoon in de armen te kunnen sluiten.
Er zitten heel persoonlijke beelden in en we hebben echt getwijfeld of we onszelf wel zo bloot wilden geven.
Maar wij hebben altijd veel kracht geput uit andere verhalen over ivf en adoptie dus we hopen dat andere mensen nu es kracht kunnen putten uit ons verhaal.

Deze docu was te zien in het programma 4×7 op Canvas.

Gerealiseerd door Hannes Coudenys & Vincent Schroeven
Muziek: Vincent Schroeven

http://www.canvas.be/4-x-7

+ There are no comments

Add yours