We hebben een Snapchat Agency

We hebben een Snapchat Agency


Club Social is deze blog maar Club Social is ook de naam waaronder ik werk voor klanten als VRT, Mortierbrigade en Pukkelpop. Ik deed dat alleen met af en toe hulp van goeie vrienden. Vincent, Wouter, Louk, je kent ze ongetwijfeld van m’n posts op social. We bundelen tegenwoordig veel vaker onze krachten en Club Social begint stilletjes aan een Online Agency te worden. En omdat we naast 1001 vragen over Youtube, Facebook, Twitter en Instagram de laatste tijd ook gigantisch veel vragen krijgen over Snapchat hebben we beslist dat Online Agency Club Social al een eerste experiment te laten doen: Snapchat België. Dat was eerst enkel een Facebook community maar we hebben sinds kort nu ook een website waarop je vind wat we doen. Je kan ons inhuren voor consultancy en productie maar we willen ook de brug zijn tussen brands en creators. Dus sluit je bij ons aan en laat ons coole shit doen.

De site is net online maar wordt sowieso nog groter.

Spread the word! Hannes, Vincent & Wouter groeten u.

+ There are no comments

Add yours