Promoot je business op Snapchat met on-demand geofilters

Promoot je business op Snapchat met on-demand geofilters


Sinds gisteren kan je bij Snapchat geofilters indienen om je business of organisatie te promoten. Tegen betaling! Daarnaast kan je ook speciale geofilters indienen voor events zoals je verjaardagsfeest of je huwelijk. Geofilters zijn een soort badges die je kan toevoegen aan je snaps, enkel op een bepaalde locatie te zien. Ik schreef vorige week nog hoe je die zelf kan maken.

De feature is voorlopig enkel beschikbaar in de Verenigde Staten maar binnenkort dus ook in België.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 11.36.57

Dit is een heel belangrijke stap in het Snapchat verhaal omdat je merkt dat de app volop manieren zoekt om geld te verdienen en ook omdat dit soort features de dingen zijn die Snapchat volwassen en ontzettend bruikbaar gaan maken. Vergelijk het maar met de ads op Facebook die al de bakkers en slagers in je buurt inzetten. Bij Snapchat was die optie er voor de kleine zelfstandige niet. De enige ads die tot nu toe beschikbaar waren waren voor wereldwijde distributie en kosten ongeveer 250.000 euro per dag. (eerst zelfs 750.000!!)

Nice move Snapchat! Ik kan niet wachten om er één in te dienen!

Schermafbeelding 2016-02-23 om 11.37.05

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Jimmy Cowé

  Hey Hannes

  Steeds hele interessante artikels hier op je blog! Heb je enig idee in welke prijsklasse deze geofilters voor bv bedrijven gaan vallen? Hoeveel kost dit bijvoorbeeld in de US?

  Grtz
  Jimmy Cowé

  • 4
   hannes

   Gratis is enkel als je er eentje maakt voor een stad. De gewone geofilters. De on-demand geofilters zijn altijd betalend. Voor non-profit zoals je huwelijk 5 dollar, voor profit dus bvb 200 dollar voor een maand

  • 6
   Glenn

   Ben ik ook erg in geïnteresseerd. Ik heb verschillende bronnen proberen te raadplegen maar kon enkel vinden dat ie in Frankrijk en Nederland al beschikbaar was..

   Als ik zelf een set-up wil doorlopen krijg ik de melding dat het nog niet beschikbaar is in België.

   Iemand nieuws over dit onderwerp?

   Thanks, Glenn

+ Leave a Comment