Ugly Belgian Houses Tentoonstelling

Ugly Belgian Houses Tentoonstelling


In februari 2015 kwam m’n boek Ugly Belgian Houses uit. Voor mij toen een beetje de kroon op 3 jaar het land doorkruisen en foto’s op Tumblr zetten. Maar het boek werd ineens ook een nieuw begin. Nu kent echt iedereen Ugly Belgian Houses en hebben ze bij m’n uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts net de derde druk geleverd. De blog, de Facebookpagina en de Instagram leven ook als nooit tevoren en dus werd het tijd om nu echt de kroon op het werk te zetten: een heuse tentoonstelling.  Die gaat door in WATT, het creatief walhalla op de Nieuwewandeling in Gent. Geen Ugly Belgian House, maar een site met een eigen cocktailbar, brunchplek, gallery, magazinewinkel…

Volgende week donderdag 3 december start de tentoonstelling en hier kan je RSVP’en. De tentoonstelling loopt twee maand. Van 3/12/2015 tot 31/1/2016. Er zijn ook een aantal werken te koop.

In samenwerking met Borgerhoff & Lamberigts, Creacopy, MTWalls, Re-Vive & DIFT.

PS: wat helemaal straf is: van 26 november tot 18 december loopt er nog een tweede uglybelgianhouses tentoonstelling. In Recyclart Brussel. Alle info hier!

+ There are no comments

Add yours