Snapcity Charleroi

Snapcity Charleroi


De 8ste editie van Snapcity was een speciale editie. We hebben een hele dag rondgewandeld in Charleroi en daar een Snapchat verslag van gemaakt. Normaal hebben we tijdens zo’n Snapcity vanalles gepland en moeten we van hot naar her spurten om alle vrolijke stuff te kunnen filmen. In Charleroi hadden we maar één plan, ons laten leiden door Nicolas Buissart. Hij leidt daar al een 6-tam jaar mensen rond om de troosteloze kant van de stad te laten zien. ‘Urban Safari met Charleroi Adventure.’

Niet dat dat echt moeilijk is. De stad oogt bruin en de fabrieken staan leeg en het metaal is roest. Nicolas grapt dat eskimo’s 100 woorden hebben voor sneeuw, maar dat zij 100 woorden hebben voor roest. Het was een avontuur. Check zeker ons verslag. En volg ons op Snapchat, dan zie je het de volgende leer op het platform waar je Snapcity moet bekijken. Youtube is niet gemaakt voor dit. (btw, wanneer zal Youtube eindelijk eens een verticale video player lanceren? Jezus)

Follow on Snapchat: hannes_bhc & Woutswer

+ There are no comments

Add yours