Kortrijkse persoonlijkheid van het jaar

Kortrijkse persoonlijkheid van het jaar


Ik was echt compleet verrast toen ik afgelopen vrijdag op de Tower Awards verkozen werd tot Kortrijkse persoonlijkheid van het jaar. Geniaal. Ik kreeg een prachtige award, heel wat cadeau’s en bloemen maar vooral heel veel eer. Wauw, ik woon ontzettend graag in Kortrijk en vind het ontzettend tof dat ze mijn werk waarderen. Burgemeester Vincent Van Quickenborne noemde me nu een ambassadeur van de stad, wel ik ga m’n best doen… :)

Schermafbeelding 2015-11-30 om 23.08.23

Naast personality van het jaar werden tijdens de Tower Awards nog vier andere awards uitgedeeld. Die van starter van het jaar ging naar Washcot, een bedrijf dat katoenen luiers verhuurt en wast met wekelijkse thuislevering en ophaling. De award voor internationalisering ging naar Architect@work dat beurzen organiseert voor architecten. De merkwaardige award ging naar de bekende drummer Gino Kesteloot. Tot slot was er de uitreiking van de award voor het beste innoverend concept en die ging naar De Potjes.

PS: nogmaals dank aan m’n mede genomineerden Niek Bossaert en Kristof Allegaert. Jullie volgend jaar? Ik duim!

+ Leave a Comment