Een weekend in Watt Gent

Een weekend in Watt Gent


M’n vrouw werd 30 en dat hebben we gevierd in een fantastisch appartement aan de Nieuwewandeling in Gent. 270 vierkante meter heaven dat je kan huren via Airbnb. Het appartement werd met de hulp van Belgische designwinkels en -merken zoals espoo, Piet Moodshop en Studio Klaer ingericht. We hebben er drie nachten verbleven en hebben genoten. Gegeten in Volta, heerlijke cocktails gedronken van Olivier bij Pony’s en vooral veel quality time gehad met vrienden en familie. Er zijn 4 mooie grote kamers en je kan er dus met 8 slapen. En op de één of andere manier voelt het heel erg knus als thuis ook al is het zo’n groot pand. Er is nog plaats dus reserveer zeker je weekend!

Het appartement is onderdeel van een oud kantoorgebouw van de firma Elektrion (die motorolie voor Formule 1 maakte) maar dat al een tijdje leegstaat en door projectontwikkelaar Re-Vive werd opgekocht om om te bouwen naar woon en werkpanden. Maar voor dat gebeurt is de locatie nog tot eind augustus door creatief bureau Dift omgedoopt tot Watt. Naast het appartement zijn er ook shops, een koffiebar, een galerij (waar binnenkort de eerste Ugly Belgian Houses Expo doorgaat) en de cocktailbar Pony’s.

Maareuh, ik heb gewoon wat foto’s genomen.

My Family. :)

 

+ There are no comments

Add yours