Darefest Antwerpen

Darefest Antwerpen


Ik ben onlangs naar Darefest geweest voor De Afspraak. Een festival dat draait rond het idee dat àlles digitaal wordt: hoe we werken, hoe we ons organiseren, hoe we beslissingen nemen, noem maar op. Ik voelde me er helemaal thuis. Bedankt Maarten Volders van Daredevils om me uit te nodigen. Check de reportage hier:

 

Hannes Coudenys op DareFest“Robots zijn er niet om ons werk af te nemen”, aldus Katri Saarikivi van de universiteit van Helsinki. “Ze veranderen de manier waarop we werken.” In Antwerpen dacht DareFest na over de digitale toekomst. En wij stuurden reporter Hannes Coudenys op pad om te kijken wat er zoal verandert. Meer van De afspraak vind je op http://cnv.as/de-afspraak

Posted by De afspraak on Thursday, October 29, 2015

 

+ There are no comments

Add yours