De Oplossing

De Oplossing


Samen met Vincent & Louk heb ik in dit seizoen van Iedereen Beroemd een kleine rubriek: ‘De Oplossing.’ We proberen wat ‘first world problems’ aan te pakken. Over onze oplossingen valt te discussiëren maar ik ben er toch wel trots op. Vooral omdat het idee is ontstaan op Snapchat en we daardoor gevraagd werden (kusjes Tine!) om het naar een tv-rubriek aan te passen. Moet ik jullie nu nog altijd overtuigen van de kracht van Snapchat? Voorlopig zijn er twee afleveringen op tv geweest, de rest kan je nog het hele jaar zien, elke dinsdag in Iedereen Beroemd op één!

1 comment

Add yours
 1. 1
  Nico Lawsons

  Goed bezig Hannes, ben blij dat jij ook de beschikbare technologieën omarmt ipv ervan weg te lopen of over te lopen zagen.

  Ik hoop dat ik ooit zo ver kan staan als jij! 😉

  Keep up the good work
  Nico

+ Leave a Comment