Pukkelpop – The Giftermovie

Pukkelpop – The Giftermovie


Afgelopen weekend zat ik met mijn videoteam op Pukkelpop en naast dagvideo’s, een Snapchatreport en pkptv hebben we ook een aftermovie gemaakt. Met Gifs. Een giftermovie. Ontzettend fijn om te maken. Zeker om de endless loops te bedenken. Maar het coolste aan de Giftermovie is dat je zelf ook jouw versie kan maken. Inventis heeft een site gebouwd waar je alle gifs apart kan triggeren met je toetsenbord en zo je eigen montage kan maken en sharen met je vrienden. De muziek is van Title en speciaal gemaakt voor de Giftermovie. Beelden en montage door Vincent Schroeven en Louk Voncken. MAAK HIER JE EIGEN GIFTERMOVIE! 

Trouwens, alle gifs en nog een paar niet gebruikte Pukkelpop gifs staan ook op Giphy.com. Enjoy!

Ook en dikke merci aan de rest van het pkp videoteam: Gert Fredrix, Henry Commerman, Sjors Ruijters, Sedrik Oliha, Glenn Brughmans, Dries Degrande, Ilse Liebens, Monica Cambon, Bram en Kevin Samyn.

11939225_1068732426472877_150474784_ogiphycam-zQqzfh1ya8giphycam-39iNejgKrs

+ There are no comments

Add yours