Ugly Belgian Houses expo bij Broeinest Eindhoven

Ugly Belgian Houses expo bij Broeinest Eindhoven


Sinds 30 juni kan je een maand lang bij Broeinest in Eindhoven terecht voor een kleine ugly belgian houses expo. De start verliep behoorlijk moeizaam want DHL was er in geslaagd om alle kaders te breken tijdens transport. (Ik heb ze nog niet eens teruggezien, ze hebben alleen nog maar gebeld om te zeggen dat ik in fout ben wat het pakje moet vanaf een hoogte van 50 cm kunnen vallen zonder breken. Een welgemeende fuck you DHL)

Gelukkig heeft m’n vrouw een copyshop (Creacopy Kortrijk) en waren de foto’s snel weer afgeprint en ingekaderd en heb ik ze zelf maar even naar Eindhoven gebracht. Op 17 juli doe ik er trouwens een talk over het hele uit de hand gelopen ugly belgian houses project. Welkom!
Over Broeinest:
Broeinest is een nieuw flexwerkconcept gericht op makers en bedenkers van fysieke omgevingen. Een plek waar je zowel alleen als samen kunt werken, kennis kunt delen en vergaren en anderen kunt inspireren maar ook geïnspireerd kunt raken. Om dit te kunnen realiseren is er binnen Broeinest ruimte om te werken aan onze zogenaamde “broeiplekken”, de mogelijkheid tot afzondering in één van de drie spreekkamers, je handen het werk te laten doen in de volledig ingerichte werkplaats met handgereedschap en een lasersnijder en een ruime materialenbibliotheek ter inspiratie. Naast de dagelijkse benodigdheden om als creatieve maker en bedenker aan de slag te kunnen biedt Broeinest ook inspirerende workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten voor haar gebruikers.

+ There are no comments

Add yours