Waarom ze voicemail moeten afschaffen

Waarom ze voicemail moeten afschaffen


IK HAAT VOICEMAIL.

Eerlijk, wie luistert nog naar z’n voicemailberichten? Ik luister nooit. De boodschap op m’n antwoordapparaat zegt sinds een paar maanden ook duidelijk dat ik niet meer luister naar die berichten. Je kan mail of sms of één van die 100 andere mogelijkheden gebruiken maar aub geen voicemailbericht. Ik antwoord sneller op Instagram.

Voicemail beantwoordt perfect aan die trage jaren negentig: –> bellen naar je voicemail nummer. –> Kiezen uit een optie. –> Luisteren naar de boodschap, kiezen of je het bericht bewaart of verwijdert of nog eens wil beluisteren. Meestal moet je het bericht ook nog eens herbeluisteren want je had het nummer niet opgeschreven. Dat alleen al, dat iemand een bericht achterlaat om te zeggen dat je moet terugbellen. Maar het kan erger: hoeveel keer heb je niet geluisterd naar het geluid van iemand die de telefoon aflegt? Duizenden keren.

Je merkt het, ik haat voicemail. Stop ermee. Schaf het af. De bank JP Morgan heeft het ook effectief afgeschaft. Het neemt teveel tijd in beslag en kost dus teveel. De Guardian heeft ook 6 redenen waarom ze voicemail moesten afschaffen. De 3 beste:

  1. It’s boring
  2. Alleen je moeder doet het nog
  3. Stuur een mail, die kan ik sneller deleten.

+ There are no comments

Add yours