Ik wil een oldtimer en jij misschien ook

Ik wil een oldtimer en jij misschien ook


Ik wil zoveel. Maar een oldtimer echt wel. Haha. Ik schrijf dit omdat ik volgende week mezelf weer ga folteren op de opendeurdagen van Oldtimerfarm in Aalter. Drie dagen lang zetten ze daar de deur open en kan je 5 hangars volgestapeld met oldtimers gaan bezichtigen en er staat ontzettend veel moois heb ik vorig jaar gezien. Prijzen variëren van 2000 euro tot 500.000 en meer dus wie weet vind je wel iets naar je zin. Ik ga er sowieso zijn. Of ik iets koop zal wat van het moment afhangen. Op hun website kan je al wat wagens zien, waaronder ook een prototype van Lotus. (dat niet rijdt, uit elkaar valt maar toch 7500 euro kost) Op de opendeurdag staan er dan massaal veel. Spot ik je daar? Of leggen we samen? Of doen we een Like My Ride achtig voorstel aan Xavier Molenaar, de eigenaar. Haha, hier kan je een artikel lezen over Xavier en zijn oldtimerfarm. Topper.

Welke oldtimer zou jij kopen? Doe mij maar een Porsche, Aston Martin of Jensen Interceptor.

Praktisch

Opendeurdag Oldtimerfarm: 1 tem 3 mei 2015
Steenweg op Deinze 51C
B-9880 Aalter Belgium

1977-Porsche-911S-rear 282284 BzBixsWIAAAgqBG jensen-3_2006237i

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment