Dior & I

Dior & I


Een film over de eerste weken van onze Belgische trots Raf Simons als hoofdontwerper van Dior. Zalig. In amper 8 weken moest hij een haute-couturecollectie maken en de stress die zo’n opdracht je geeft is goed voelbaar in de trailer. Ontzettend benieuwd naar de documentaire van Frédéric Tcheng.

Via Stubru: ’Dior et moi’ was al te zien op enkele filmfestivals, maar nu is er ook een eerste officiële trailer uitgebracht. We zien o.a. hoe Simons wordt voorgesteld aan zijn naaisters en zijn tranen de vrije loop laat tijdens de voorstelling van zijn collectie. In maart komt de film uit, in ons land zal hij pas vanaf 9 juli in de zalen te zien zijn.

Heel lang geleden, in 2000, ben ik nog een paar keer als model meegeweest naar Parijs voor Raf Simons. 50 jonge mensen op een bus, afgezet in Parijs, gestyled en daarna op de catwalk voor de internationale pers. Dat was wel kicken. Sindsdien ben ik dan ook altijd ontzettend trots gebleven op Raf Simons zijn uitzonderlijke carriere. Dior, ik bedoel maar: Bam.

rafsimons_1-620x465

+ There are no comments

Add yours