Adidas x Pharrel Supercolor – Bij Monar & Clothes

Adidas x Pharrel Supercolor – Bij Monar & Clothes


Ik mocht bij Monar & Clothes in Antwerpen langsgaan om wel een heel fijn paar schoenen op te halen. De Superstar Suoercolor. Die pas vanaf 27 maart in de winkel ligt. En ik mocht nog een andere blogger een paar cadeau doen dus bij deze Polienne, kies maar een Superstar, kleur genoeg… :)

50 verschillende kleuren voor één schoenmodel? Goed gedaan Pharrel. :) Samen met Adidas Originals heeft Pharrel de iconische Superstar sneaker onder handen genomen. De samenwerking heeft geresulteerd in de Supercolor. 50 verschillende tinten van de Superstar, in de meest happy kleuren. Pharrel: ’De samenwerking staat voor mij symbool voor gelijkheid en diversiteit. Met die ruime keuze heeft iedereen de mogelijkheid om de kleur te kiezen die het best past bij zijn karakter. Daarmee is #Supercolor veruit het meest persoonlijke pack dat adidas ooit heeft gelanceerd.” De samenwerking staat ook voor je eigen ding doen, je eigen keuzes maken. Be yourself en copy niemand. De sneakers zelf zijn monochrome. Eén kleur voor de hele schoen. I like that. En die Superstar is ondertussen weer helemaal terug van weggeweest.

Vanaf 27 maart is de Supercolor collectie ook hier verkrijgbaar. Bij Monar & Clothes, vanaf 27/03. Er is ook een event volgende vrijdag, zeker langsgaan!

#adidasorginals #supercolor #monarandclothes

Processed with VSCOcam with 3 preset Processed with VSCOcam with c2 preset

SupercolorProcessed with VSCOcam with a8 preset

PharrellWilliams

Processed with VSCOcam with 5 preset Processed with VSCOcam with 4 preset Processed with VSCOcam with 7 preset Processed with VSCOcam with 6 preset

adidas-supercolor-40 adidas-supercolor-23 adidas-supercolor-9 adidas-supercolor-7 adidas-supercolor-6 pharrell-previews-adidas-supercolor-collection

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment