Genomineerd voor de Jimmies 2015

Genomineerd voor de Jimmies 2015


Sinds begin januari zijn ze bij jongerenzender JIM op zoek naar het beste en het mooiste van het muziek-, tv- en online landschap voor de JIMMIES 2015, de JIM Awards!  De JIM-kijkers nomineerden erop los en ik ben één van de genomineerden. FEEST! In de categorie ‘Social Media Personality’. Samen met mij zijn ook Joy Anna Thielemans en Lesley-Ann Poppe genomineerd. Joy Anna mag winnen van mij. Meer zelfs, ik promoot stemmen voor Joy. (check de Jump for Joy remix in de YouTube video)

Stemmen op Lesley-Ann endorse ik niet. Dan heb ik liever dat je op mij stemt. Ik heb natuurlijk geen inkijk. Behalve dan een inkijk in mijn leven. En dat is toch zeer social media personality achtig niet? Maar laat ons vooral niet vergeten waar het echt om draait, muzikanten en zangers! Die kunnen nog altijd veel meer!

Stemmen kan op jimmies2015.jim.be.

PS: Bloggers van het jaar zijn ook genomineerd. Daar ben ik niet bij. Maar wel Elfi en Jarri! Geef hen je stem!

B9oluhMIAAA6kht.jpg-large Hannes-Coudenys

+ There are no comments

Add yours