Snapchat op de Mia’s

Snapchat op de Mia’s


Ik was dit jaar officiële Snapchat reporter voor de Mia’. Ontzettend blij dat ze mij hebben gevraagd want het was een unieke kans om het social netwerk eens ten volle te testen. De avond verslaan in een story die niet te lang is. 300 seconden had ik mezelf opgelegd, omdat ik dacht dat dat de Snapchat limiet was voor stories. (blijkbaar niet) Ik kreeg veel leuke reacties op Snapchat, Twitter en Facebook en kan dus alleen maar besluiten dat dit voor herhaling vatbaar is.

De mensen die ik voor m’n smartphone camera haalde waren nog niet helemaal mee met het concept (behalve Adil El Arbi dan) maar dat maakte het alleen maar leuker. Dankzij de vele vermeldingen heb iknu in totaal een 1000-tal kijkers per verhaal en daarvoor doe je al eens iets zot. Ik heb de hele story geexporteerd en op YouTube gezet, niet volgens de Snapchat visie dat zegt dat alles verdwijnt maar dat dient alleen maar om jullie ook te overtuigen een account te starten op Snapchat!

Veel plezier!

+ There are no comments

Add yours