Waarom je een kind moet plannen

Waarom je een kind moet plannen


Er zijn momenteel 40.000 Belgische Plan ouders die evenveel Plan kinderen en de gemeenschappen waarin ze leven steunen. Wij zijn ook Plan ouders geworden een tijd terug en ik raad iedereen aan om het ook te doen. Wat het kost? 83 cent per dag, of 25 euro per maand. Je kan dat veel vinden maar het is gewoon een rondje of twee minder op café. En dan kan je zeggen dat je niet kan trakteren omdat je een kindje in het zuiden steunt. Dat snappen ze sowieso. Je kan ook schrijven naar het kind dat je steunt en je kan het zelfs bezoeken en zien hoe het er daar aan toe gaat. (je krijgt een welkomstmap waar alle praktische info inzit)

Ons kindje heet Memory (zie foto bovenaan, ubercute) en leeft in Malawi. We kregen ook al een brief van haar. De brief was eerst gericht aan mevrouw 888 maar dat bleek dan toch mevrouw Debaere te zijn. Foutje. Grappig. De brief is geschreven door Benfrey, een vrijwilliger die zegt dat ze blij zijn met onze steun en dat het goed gaat met Memory en dat ze hopen dat we ooit eens op bezoek gaan. Komt goed! En nu moet ik dringend eens gaan terugschrijven. Iemand die de groetjes wil doen?

Meer info via Plan België.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment