Geblokkeerd op Facebook door Aladdin z’n piemel

Geblokkeerd op Facebook door Aladdin z’n piemel


Ik ben geblokkeerd op Facebook. 24 uur lang. Dat betekent dat ik niks meer kan doen, geen foto’s liken, geen reacties plaatsen, geen posts meer plaatsen. De reden voor de ban is een foto die bij een artikel hoorde dat ik een aantal weken terug had gepost. Een artikel van Jezebel waarin ze zich afvragen hoe de penissen van de Disney karakters eruit zouden kunnen zien. Met schetsen. Zoals deze:

IMG_0267

En dat was grappig, een beetje bizar maar toch vooral grappig. En niet onbelangrijk, hier werd niet de obvious Disney prinses naakt afgebeeld, het waren eens mannen. Nu heb ik niet echt iets met mannen maar ik weet wel dat het belangrijk is dat er wat meer evenwicht moet komen in het lustobjectiferen. Maar ik dwaal af.

Ik had bijna aan zelfcensuur gedaan en de foto niet gepost omdat ik de gewoontes van de puriteinse Facebook jongens ken maar ik dacht toch echt niet dat ze een tekening als too disturbing zouden flaggen en mij daarom ook echt 24u zouden bannen van hun platform. Ik moet trouwens oppassen nu want ze werken met een puntensysteem, nog één keer hun regels aan m’n laars lappen en ik vlieg definitief van hun netwerk. Heftig. Dat betekent ook dat ik dringend een tweede beheerder voor uglybelgianhouses en likemyride enzo moet aanstellen, want ook op die pages kon ik vandaag helemaal niks posten.

IMG_0268

Zelf al eens geblockt geweest en waarom? Let me know! Ik kon trouwens wel liken in het echte leven. En dat deed ik dus ook in m’n Snapchat story: follow me: hannes_bhc

1 comment

Add yours
  1. 1
    Kelly

    In mijn timeline photos staat er nochtans ééntje van een échte piemel. Het is wel niet helemaal duidelijk, maar duidelijk ‘genoeg’. Heb het ooit eens gepost als test, maar ben nooit geblokkeerd geweest. Voor iemand vreemde ideeën krijgt: dit kom je dus tegen wanneer je een peloton wielrenners fotografeert…

+ Leave a Comment