Delete al je Instagram foto’s

Delete al je Instagram foto’s


Tot voor kort stonden er 1900 foto’s op mijn Instagram account. In vier jaar tijd neem je behoorlijk wat foto’s en dat was aan m’n feed dan ook te zien. Als ik begon terug te scrollen merkte ik dat de veelheid aan foto’s wel gecreerd was in de eerste twee jaar dat ik op Instagram zat.

Om een voorbeeld te geven: tijdens een reis naar Athene vier jaar geleden heb ik 10 foto’s gepost. Meer dan het aantal dagen dat ik daar ben geweest. De foto’s hadden trouwens allemaal veel te hoge contrast filters, slechte standpunten, slechte onderwerpen, lelijke kaders en een algemeen gebrek aan likes.

giphy-2

Omdat ik anders post, minder post en van die ballast verlost wou raken heb ik al die foto’s verwijderd. Ik hoopte daar een handige tool voor te vinden maar niets bleek minder waar. Eén per één handmatig foto’s verwijderen is de only way to go.  (of weet iemand een workaround?) Het zijn dan ook die Instagram klojo’s die ook nog steeds geen multi-account app hebben waardoor ik voor de verschillende accounts die ik heb telkens in en uit moet loggen…

giphy

Bon, hoewel ik de laatste maanden wat aan het wegglijden was van Instagram hebben ze me helemaal terug. Op zowel m’n persoonlijke account als die van uglybelgianhouses voel ik veel authentiek engagement van mensen all over the world die toffe dingen doen. Cool! En come follow!

Daarnaast wou ik ook nog even weten waarom Kim Kardashian wel naked pics mag Instagrammen en wij niet!? :)

kkmiddle(rgb)watermark KKface(rgb)watermark kkcover2(rgb)watermark kkcover1(rgb)watermark

 

1 comment

Add yours
  1. 1
    Kelly

    Tja, waarom mag Kim dat wel en wij niet? 😉 Instagram zal het weten…

    Anyway, dat multi-account gedoe mag toch wel in 1 van de volgende versies zitten, hoor. Ik erger me er mateloos aan!

    En akkoord, de foto’s van in het begin vind ik qua bewerking ook niet dat, maar no way dat ik ze van Instagram haal. :)

+ Leave a Comment