Interieur 2014 – Kortrijk is even Pinterest

Interieur 2014 – Kortrijk is even Pinterest


Op de eerste dag van Interieur was het 24 graden in Kortrijk. De zon zorgde voor een zalige sfeer. Ik liep rond in de stad en zag alle handelaars die iets deden rond de beurs. Ik liep door het popup hotel Eyes Night Only in de Broelschool. Ik zag de Budafabriek vol design, vol mensen. En de stad straalde. Het was ontzettend fijn vertoeven in die bruisende sfeer. En omdat ik in Kortrijk woon kon ik er 10 dagen lang van genieten. Alle tijd om ieder aspect van de biënnale te proeven. En dat waren er enorm veel. Iedere twee jaar is het niet alleen uitkijken naar de grote merken in de expo maar vooral naar de jonge designers die hun werk op unieke locaties mogen tonen. Pinterest in real life. Inspiratie opdoen en genieten.

Jammer dat het alweer voorbij is.

Een ongelofelijk dikke proficiat aan de organisatie die dit event tot in de puntjes uitwerkt en uitvoert. En volgende keer moet ik m’n huis voor die periode op airbnb zetten. (ikzelf slaap wel weer in een Dift popup hotel)

Een paar sfeerfoto’s:

Processed with VSCOcam with p6 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with p2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

 

+ There are no comments

Add yours