Boek: How Blogs Work x Stephanie Duval


2014 is in China het jaar van het paard. In België is 2014 het jaar van het bloggersboek. De ene na de andere bevriende blogger komt met een boek en ik kan dat alleen maar aanmoedigen. Stephanie Duval van 70 Percent Pure heeft net haar pronkstuk af: ‘How Blogs Work’. Boordevol tips om zelf te bloggen. Een doe-boek voor de beginnende blogger dat ontzettend handig is. We zijn 2014 dus je bent allang de eerste niet meer die een blog wil beginnen. Hoe begin je eraan, hoe spring je eruit, hoe zorg je dat je wat professioneler wordt enzovoort.

Stephanie is al lang bezig met bloggen maar om echt het blogboek der blogboeken te maken ging ze te rade bij nog een twintigtal andere Vlaamse blog Meesters. Niel van Herck van Tjoolaard, Jarri van Disco Naivité, Coffeeklatch, Alle dagen honger, Elfi, Ouni, Daily Bits, Woonblog, Emma Gelaude, … Ontzettend straf en ook behoorlijk lijvig dus koop het en begin te bloggen. En dan ben je binnen de kortste keren binnen. Emotioneel binnen weliswaar. Maar toch binnen.

Ik geef trouwens ook mijn 5 cent in het boek. Over uglybelgianhouses, Like My Ride, Club Social en meer. En ik voel me vereerd om tussen de anderen te staan. Ik moet op donderdag 2 oktober trouwens naar de official booklaunch dus volg me op Snapchat (username: hannes_bhc) voor nog wat extra verslag rond dit boek. Vanavond!

How Blogs Work
By Stephanie Duval
Verschenen: 23/09/2014
Paperback
Pagina’s: 256
Uitgeverij Lannoo

+ There are no comments

Add yours