Splinternet

Splinternet


Een TV-prgramma maken. Dat was nieuw! Ondertussen werk ik al enkele jaren als freelancer voor Medialaan aan programma’s als The Voice en dergelijke maar dan vooral aan de social media kant van het verhaal. De kans krijgen om met 5 zalige collega’s zelf iets in elkaar te boksen was dan ook fantastisch. We zitten al enkele maanden in een geweldig gezellige container in Boortmeerbeek en op 28 april was het dan eindelijk zover. Ons kind SPLINTERNET op televisie. Spannend. Social media commentaren lezen, nog spannender. Feedback van krijgen, heerlijk. Soms ook wel eens slikken. Nu weet ik wat het is om jezelf bloot te geven. Al is het maar oppervlakkig. Maar ik onthoud een heerlijke tijd. Een tijd van veel leren om alleen maar beter te worden. En weten dat je met creativiteit veel kan doen.

25 afleveringen krijgen jullie voorgeschoteld en ik hoop dat jullie ze fijn vinden. We hebben er hard aan gewerkt. Ik wil nog de groetjes doen van het internet aan de andere Splinternetters Jonas, Vincent, Wouter, Kristof en Lore!

En blijf vooral kijken! Elke dag een kwartier plezier op 2BE. Om 19u55!

+ There are no comments

Add yours