The Apple Effect

The Apple Effect


Weet je nog, de trend om opnieuw wit als kleur van je auto te nemen? Sommigen surfen nog steeds op die trend. Onderzoek wees toen uit dat Apple dat kleur weer uberfancy had gemaakt. “The Apple Effect”

Witte iPods, witte laptops en ga zo maar door. Uberhip ben je al even niet meer met je witte bak, je wordt nu eerder in het marginale hoekje geplaatst.

Nu valt het me al even op dat er een nieuw kleur naar boven komt. Donkergrijs. Ik moet meteen denken aan het space grey van de Iphone 5 generatie. Weer een Apple effect?

Het staat alleszins geweldig op veel auto’s en ook de velgen zijn van zwart naar hip grijs aan het evolueren. Deze bevindingen zijn gebaseerd op volledig onwetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door mezelf dus indien nodig kan je me even goed op m’n plek zetten via Twitter. Of me gewoon volgen.

PS: wat is die Ferrari FF toch een topbak. Amper 350.000 euro ook.

+ There are no comments

Add yours