Familienamen van nu

Familienamen van nu


Familienamen verdubbelen. Allemaal goed en wel maar is het ook geen idee om familienamen eens te updaten?  Vandeputte, Van Veldhoven, Meuleman, Van Oost, Panhuizen, Van de Wijngaert… Het landschap en ons leven zijn ondertussen behoorlijk veranderd. Er wonen mensen onder windmolens, iedereen heeft zonnepanelen, onze eetgewoontes zijn veranderd en je hebt zo van die fervente evenement inviters op Facebook dus dat mag zich ook wel eens vertalen in onze naamgeving. We updaten tegenwoordig onze computers elke maand dus waarom dan ook niet met onze namen?

Pieter Zonnepaneels
Hannes Vanwindmolenpark
Jo Debakfietser
Edith Watisdewificode
Simon Selfie
Jurgen Vandebloemenwijk
Irma Van ‘t Skatepark
Vincent Laadpaal

Nee?
Omdat het idioot zou zijn veranderen we die dingen niet bedenk ik net, want dan zou je de steden en dorpen ook een andere naam kunnen geven. Ik kon maar proberen. Denk gerust mee. #familienamenvannu

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment