STROOK – Ontmaskerd


Vrijdag 13 december was de vernissage van de nieuwe expo van STROOK, ‘Ontmaskerd.’ De Urban Crafts Award winnaar van 2012 toont heel wat nieuw werk in een splinternieuwe zaal in Oedelem. Een gat ergens in West-Vlaanderen maar wel het gat waar Stefaan is opgegroeid dus het is leuk voor hem dat hij daar kan tentoonstellen. Stel toch je gps maar eens in op Oedelem en ga de komende weken eens kijken. De lijntekeningen van Stefaan zijn iets gecompliceerder uitgewerkt op doek en ze zijn mooi. Je merkt dat hij z’n stijl tot het uiterste drijft en naast werken op doek zie je ook wat experimenten met hout. Een kleine maar fijne expo die je dus zeker eens moet passeren. En als Stefaan aanwezig is moet je hem zeker eens vragen naar z’n ervaringen op het Burning Man Festival in de VS van afgelopen zomer. Vette verhalen over een plek die je zeker op je bucketlist moet zetten. (Foto’s: Simon Lefevre)

Meer info:

Het Schepenhuys
Markt 1
8730 Oedelem
______________

expo van 14/12/2013 tot 12/01/2014
telkens vrijdag, zaterdag en zondag
van 13u tot 17u
zaterdag 14 december open tot 23u
______________

www.strook.eu

+ There are no comments

Add yours