Like My Ride – De Finish


Het begon met een simpel idee. ‘Wat als ik maar 1 kilometer mag rijden voor elke like op een Facebookpagina.’ Ondertussen zijn we zes maanden verder en is dat idee uitgegroeid tot een heel leuk social media experiment. Ik kreeg een wagen van Mercedes om het idee uit te voeren en na heel wat gesmeek en gespam van mijn kant hebben jullie me in totaal toch 30.000 likes gegeven. En 30.000 kilometer later zit het project erop maar ik neem afscheid met leuk nieuws. 

  • Mercedes laat me de CLA-klasse nog een tijd houden. MAAR: Ik moet niet meer op de likes letten dus nu kan ik echt eens van de wagen genieten, zonder zorgen. Ik blijf jullie uiteraard op de hoogte houden van de verdere avonturen met foto’s en video’s op de Like My Ride blog en Facebookpagina.
  • De officiële aftermovie gaat in premiere op 12 december. Online, maar eerst offline. In de Mercedes House in Brussels. En jij kan daar bij zijn. Ik kan 10 duo’s uitnodigen voor een leuke avond waar je oa ook meer dan één testweek met een CLA kan winnen. Wat je moet doen om één van de tickets te winnen? Likes verzamelen is niet makkelijk en dat wil ik jullie wel eens zien doen: maak een pagina waar Like My Ride is in vermeld en verzamel 50 likes. (Daarmee kan je wel naar Brussel rijden denk ik) Een voorbeeld kan zijn: ‘Hannes wil naar Like My Ride.’  Laat de link van je pagina achter op m’n pagina en ik hou jullie in de gaten. Je hebt tijd tot zondag 8 december. De eerste 10 pagina’s die 50 likes hebben worden uitgenodigd. Vragen? Mail naar hannes.coudenysatgmaildotcom.

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie support. Niet alleen had Like My Ride 30.000 fans maar waren jullie ook ontzettend geëngageerd. Honderden likes en shares op elke foto, het was fijn om te voelen hoe jullie hebben meegeleefd. Jullie enthousiasme heeft me ook een Mercedes tattooage opgeleverd die me dit leuke project niet snel zal doen vergeten. (nooit in feite) Ik heb leuke dingen mogen doen, ik heb ongeveer elke mogelijke vorm van autofotografie kunnen ontdekken (met een iPhone weliswaar) en ik denk dat er nog veel meer leuke projecten op stapel staan. Ik hou jullie op de hoogte en ik hoop een aantal van jullie te zien op 12 december voor de aftermovie. Ik hoop ook dat jullie nadien de aftermovie gaan delen want ik denk echt dat dit uniek project wereldwijd gezien mag zijn. Thx en tot snel!

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment