VTM zenderlook


De look valt in deprijzen en dat is supercool want ik zit met Club Social mee in het team dat dagelijks aan de zenderlook werkt. Bovendien zijn er nog drie nominaties voor de Europese Promax BDA Design Awards, die op 12 maart werden uitgereikt. Awesome!

‘De VTM zenderlook heeft gisteravond in Parijs een gouden award ontvangen in de categorie ‘best broadcast design, global package and visual identity’. De nieuwe look van VTM, waarin beleving centraal staat, werd in het najaar van 2012 gelanceerd. Het is een expressief en eigentijds merk dat kijkers welkom heet en hen oproept om deel te nemen aan de beleving.

Lieven Van Overbeke, sr. creative director VTM: “Het is fantastisch om erkend te worden door de Franse Art Directors Club (Le Club des Directeurs Artistiques de la pub, het equivalent van het Belgische CCB, Creative Club of Belgium). Deze prijs is een bekroning voor excellentie in design en concept. Het is tegelijk een bekroning voor onze samenwerking met het Franse designbureau Gédéon.” Voorzitter van de jury dit jaar was Pierre Lescure (oprichter van Canal Plus) samen met Etienne Robial (gerenomeerd ex creatief directeur van Canal Plus).’

Zeer trots dat ik hier al de hele tijd aan meewerk. Beste creative team ever.

+ There are no comments

Add yours